Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo

Exan E-plan
30 juni 2021
18:00

Mammorna

Referat

Referat: IK Wormo - Mammorna

En småregnig dag som bäddade för riktigt bra gräsunderlag! Jag måste börja med förutsättningarna för mammorna - bara så alla vet: nästan alla mammor kom i vanliga gympaskor och detta gjorde ju då att mammorna inte kunde gå för 100 % - jag vill inte skylla ifrån oss - det är ren fakta. Och Tures mamma hade ju fotbollsskor men det var första gången så hon hade ju inte hunnit träna riktigt. Och jag då - jag har ju haft fotbollsskor ofta - men just idag hittade jag inte mina egna - så jag fick låna grannpojkens.....storlek 44.....jag bara säger det liksom.

Bettan och Gullan som kom och hjälpte oss har ju fått en egen "sida" så vi behöver ju inte nämna dem här. Tre grupper från killarna och mammorna fick i uppgift att gå in när sönerna var på planen. Lite si och så kanske med bollkontroll, dribblingar, löpningar - ja kanske lite så med det mesta från mammornas håll - men jag har ju beskrivit problemen i texten ovan. Jag ställde mig som tung mittback - med betoning på tung och de andra mammorna spred ut sig i diverse anfallspositioner. Bettan och Gullan tog hand om målet med bravur. Och....jag lovar hade mammorna haft fotbollsskor så.....hade de.....kanske inte missat öppet mål så många gånger.

Killarna då - ja här visades ingen respekt. Däremot visades det upp snabba passningar, löpningar, dribblingar och ja.....det mesta var helt rätt. Ingen rädsla alls för mammorna kan man väl säga. Liiiiite rädsla för tränaren - men killarna visste vad de skulle göra: passa runt henne.

Resultatet - ja......Bettan och Gullan - när de inte hade problem med håret, såg nog till att hålla siffrorna nere för mammorna. Men visst fick vi in några snygga mål Jag gjorde dessutom en Pepe (Portugal) och vrålade lite extra så Peter domare blåste straff (jag kan erkänna nu att Fawaz inte var i närheten av mig - jag tappade bara benskyddet). Men min strafflobb kommer jag att leva länge på.

Nu tar vi sommarlov och ses i början av augusti - håll koll på hemsidan!!

TAAAAACK för de fina presenterna - vi är ödmjuka över att vi får träna era barn! Peter hälsar!!